Hondenpension

  • buiten

  • buiten2

De honden hebben de beschikking over een ruim binnenverblijf met een mand en deken. Er zit een schijf in de achterwand die toegang geeft naar het buitenverblijf. Afhankelijk van het jaargetijde (weersomstandigheden) en de temperatuur is deze geopend of wat vaker dicht.

De kennel-ruimte
De kennel-ruimte is verwarmd en wordt goed geventileerd. Hierdoor is het voor de honden zowel in de zomer als in de winter aangenaam. Sociale honden kunnen gezelschap krijgen van een vriend.

Het buitenverblijf
Het buitenverblijf is overdekt zodat de honden altijd beschutting hebben tegen regen en zon. In groepjes worden de honden (geselecteerd op grootte, leeftijd en karakter) meegenomen naar een van de speelweiders om lekker te kunnen ravotten. Honden die zich niet sociaal gedragen worden apart uitlaten.

Voeding
Over smaak valt niet te twisten. Over kwaliteit wel. Voeding is een belangrijk aspect binnen ons bedrijf. Wij voeren het merk Royal Canin en Cavom aan onze gasten. Vrijwel alle honden maken gemakkelijk de overstap van hun eigen merk naar Royal Canin of Cavom.

Vaccinaties
Wij eisen dat alle dieren die bij ons hun vakantie doorbrengen, voorzien zijn van de juiste vaccinaties. Het spreekt voor zich dat het belangrijk is dat uw huisdier geen ziekte oploopt maar natuurlijk ook niet doorgeeft aan andere pensiongasten.

Medicatie
Indien uw hond medicatie nodig heeft, verzoeken wij u voldoende medicijnen mee te geven met duidelijke vermelding van dosering. Het toedienen van medicatie zijn wij als een serieuze aangelegenheid.

Ontplooien en ontwormen
Vlooien en wormen zijn verveld voor uw hond en heel makkelijk over te dragen op andere honden. We willen u daarom vragen om uw hond vóór zijn/haar verblijf in Dierenpension “De Berk’ te ontwormen en te behandelen met een goed anti-vlooienmiddel.
Als uw hond bij ons toch last krijgt van wormen en/of vlooien zullen we overgaan tot behandeling. De kosten hiervan brengen we bij u in rekening.